Αθλητικά Δάπεδα

Διαθέτουμε δάπεδα για όλους τους αθλητικούς χώρους, όπως κλειστά γήπεδα, ανοιχτά γήπεδα, γυμναστήρια, δάπεδα για στίβο και για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες.

Καλέστε μάς τώρα. 6973531583, 2107793067

ΧΥΤΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ

Το χυτό ελαστικό δάπεδο είναι ιδανικό για χώρους όπου απαιτείται ασφάλεια από πτώσεις όπως τα πάρκα, παιδικές χαρές, γυμναστήρια , στίβος και γενικότερα σε όλους τους αθλητικούς χώρους. Η κατασκευή του συνθετικού χυτού τάπητα γίνεται σε δύο στρώσεις: ελαστικού SBR (καουτσούκ) και ελαστικού EPDM

ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ

Ακρυλικό δάπεδο κατάλληλο για ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, τένις κλπ. Πριν την διάστρωση του δαπέδου γίνεται έλεγχος από ειδικευμένο συνεργείο μας για το υπέδαφος αν πληροί τις προδιαγραφές για την σωστή διάστρωση. Αφού γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την προετοιμασία του εδάφους , ο ακρυλικός τάπητας τοποθετείται σε τουλάχιστον δυο στρώσεις με την χρήση primer, μία διάστρωση το ακριλικό υλικό, με χαλαζιακή άμμο κοκκομετρίας 0,01 – 0,25 mm και χρώματα πολύ σταθερά που δεν αλλοιώνονται, δεν πολυμερίζονται, ενώ το τελικό δάπεδο είναι και αντιολισθητικό. Τοποθετείτε με χρήση ειδικών ρακλετών ώστε να επιτευχθεί πάχος 1,6 -2mm, και να προκύψει ομοιόμορφη επιφάνεια αδρή και αντιολισθητική.

SPORT G

Αθλητικά πλαστικά δάπεδα της GERFLOR υψηλών προδιαγραφών, ιδανικά για όλους τους αθλητικούς χώρους όπου χρειάζονται δάπεδα αντικραδασμικά, αντιολισθητικά, κατάλληλα για προστασία από τραυματισμούς. Διατίθενται σε διάφορα χρώματα με πάχος από 6-9mm και πλάτος ρολού στο 1,5m. Επίσης εκτός από την προστασία από πτώση, τα αθλητικά δάπεδα χαρίζουν και προστασία από το κάψιμο της τριβής.

SPORT TW

Αθλητικά πλαστικά δάπεδα της TARKETT υψηλών προδιαγραφών, ιδανικά για όλους τους αθλητικούς χώρους όπου χρειάζονται δάπεδα αντικραδασμικά, αντιολισθητικά, κατάλληλα για προστασία από τραυματισμούς. Διατίθενται σε διάφορα χρώματα, αλλά και στο χρώμα του ξύλου, με πάχος στα 6,5mm και πλάτος ρολού στα 2,0m. Επίσης εκτός από την προστασία από πτώση, τα αθλητικά δάπεδα χαρίζουν και προστασία από το κάψιμο της τριβής.

Κύλιση προς τα επάνω