Ζώνες Καθαρισμού

Οι ζώνες καθαρισμού είναι κατάλληλες για επαγγελματικούς χώρους μικρής μεσαίας ή και μεγάλης κυκλοφορίας, για να κατακρατούν σκόνες, λάσπες κλπ. Διαθέτουμε ζώνες καθαρισμού για όλες τις εφαρμογές.

Καλέστε μάς τώρα. 6973531583, 2107793067

ΤΑΠΕΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Ζώνες καθαρισμού με ταπέτα κατάλληλα για εσωτερικούς χώρους υψηλής ποιότητας και προσδιαγραφών. Ιδανικά για επαγγελματικούς χώρους, διαθέσιμα σε πολλές διαστάσεις αλλά και σε ρολό φάρδους 2m. Η ίνα του πέλους έχει την ιδιότητα να κατακρατεί την σκόνη και την υγρασία, ενώ έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και καθαρίζεται εύκολα. Διαθέτει υπόστρωμα από PVC και επιδέχεται τελιώματα.

ΤΑΠΕΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Τα ταπέτα αλουμινίου είναι η λύση για επαγγελματίες με υψηλές απαιτήσεις. Είναι κατάλληλα και για εσωτερικούς, αλλά και εξωτερικούς χώρους και ιδανικά για χώρους όπου υπάρχει μεγάλη κυκλοφορία πεζών, όπως εταιρείες, εμπορικά κέντρα, χώρους εστίασης, νοσοκομεία κλπ. Τα ταπέτα αλουμινίου είναι κατασκευασμένα από μοκέτα υψηλής ποιότητας και λάστιχο που έχουν την ιδιότητα να απομακρύνουν μεγάλες ποσότηττες χώματος και σκόνης, ενώ παράλληλα απορροφούν κραδασμούς και θορύβους.

LUXOR (ΤΑΠΕΤΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ)

Ταπέτα βινυλίου τύπου LUXOR με χοντρό καμπυλωτό πλέγμα ανοιχτής διατομής, κατάλληλα για εξωτερικούς χώρους αλλά και εσωτερικούς. Είναι αντιολισθητικά, ιδανικά για σκάφη, πισίνες, επαγγελματικούς χώρους, σχολεία, νοσοκομεία, παιδότοπους κλπ. Είναι διαθέσιμα σε πατάκια τυποποιημένων διαστάσεων αλλά και σε ρολά πλάτους 122cm. Έχουν μεγάλη αντοχή στην φθορά και την χρήση, ενώ παγιδεύουν μεγάλες ποσότητες λάσπης, σκόνης και άλλων ρύπων. Διατίθενται σε πολλά χρώματα, ενώ οι διάδρομοι είναι διαθέσιμοι, είτε με υπόστρωμα είτε χωρίς υπόστρωμα.

THORAX (ΤΑΠΕΤΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ)

Ταπέτα βινυλίου τύπου THORAX με χοντρό καμπυλωτό πλέγμα ανοιχτής διατομής, κατάλληλα για εξωτερικούς χώρους αλλά και εσωτερικούς. Είναι αντιολισθητικά, ιδανικά για σκάφη, πισίνες, επαγγελματικούς χώρους, σχολεία, νοσοκομεία, παιδότοπους κλπ. Είναι διαθέσιμα σε πατάκια τυποποιημένων διαστάσεων αλλά και σε ρολά πλάτους 90cm και 120cm. Έχουν μεγάλη αντοχή στην φθορά και την χρήση, ενώ παγιδεύουν μεγάλες ποσότητες λάσπης, σκόνης και άλλων ρύπων. Διατίθενται σε πολλά χρώματα είτε με υπόστρωμα είτε χωρίς υπόστρωμα.

ΤΑΠΕΤΑ ZIG-ZAG

Τα ταπέτα ZIG-ZAG είναι ιδανικά για επαγγελματικούς χώρους. Είναι αντιολησθιτικά με μεγάλη αντοχή στην φθορά και την χρήση. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε σε εσωτερικούς χώρους, όπως αποδητήρια, επαγγελματικές κουζίνες κλπ, αλλά και σε εξωτερικούς χώρους, όπως πισίνες, σκάφη κλπ. Διατίθονται σε διαδρόμους πλάτους 90cm και 120cm και σε διάφορα χρώματα.

ΤΑΠΕΤΑ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ

Δάπεδα από καουτσούκ, υψηλής αντοχής, ιδανικά για σκληρές συνθήκες, με πάχος 3mm, πλάτος ρολού στο 1m και μήκος 30m. Είναι πολύ ανθεκτικά, αντιολιθητικά και κατάλληλα για επαγγελματικούς αλλά και αθλητικούς χώρους λόγω και της αντικραδασμικής του ιδιότητας, όπως, γυμναστήρια, επαγγελματικές κουζίνες, μπάνια, λεοφωρεία, ράμπες κλπ. Διατίθονται σε διάφορα σχέδια κατόπιν παραγγελίας.

ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ

Αντιολισθητικές λωρίδες ιδανικές για σκαλοπάτια και εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, όπου χρειάζεται ασφάλεια από την ολίσθηση. Διατίθενται σε ρολά με πλάτη στα 25mm και 50mm και σε διάφορα χρώματα.

Κύλιση προς τα επάνω